???
Dank jullie wel voor het mooie kaartje! Bedankt voor Joop zijn laatste eer te bewijzen! ?

Silvia Minneboo


Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle goede zorgen en in het bijzonder Bianca. Onze kater Gizmo is vorige week overleden, en vanaf het eerste telefoontje is ons echt alle zorg ons uit handen genomen. Binnen een uur is Gizmo opgehaald door de dierenambulance, Bianca heeft heel rustig alle opties voorgelegd mbt de crematie en we konden nog even nadenken of we Gizmo wilden uitstrooien of toch liever een urntje… Zo ontzettend fijn! Dankzij jullie hebben we ons helemaal kunne richten op het afscheid van Gizmo. Ik ben jullie zo dankbaar!

Edith


Beste medewerkers van Majesta,
Enorm bedankt voor het begrip , het gevoel en de warmte waarmee er gewerkt wordt bij Majesta. Onze hond Rocko is 31 juli gecremeerd, wij kozen voor een collectieve crematie omdat Rocko echt een allemansvriend vriend was, dit gaf ons het gevoel dat hij niet alleen ging.
De telefonische benadering, het kaartje met mooie woorden en het prachtige uitstrooi plekje.
Wij zijn er enorm dankbaar voor de manier waarop alles verlopen is. Natuurlijk is het heel verdrietig je trouwe viervoeter te moeten missen, maar zo’n mooi einde bij Majesta geeft een warm, goed gevoel.
Heel veel dank, 

Henk en Sylvia Reinders

Amsterdam


Beste,
Hierbij wil ik u (net als de vorige keer ten aanzien van mijn kat Sokjes) bedanken voor de zeer prettige, nette en goede afhandeling van de crematie van mijn kat Droppie.
Daarnaast wil ik opmerken, dat ik beide kokertjes waar het as in zit, super mooi vind.
Vriendelijke groet en nogmaals bedankt voor uw steun.

Mariska van der Velden

Amsterdam


Lieve mensen van Majesta,
Wat ontzettend fijn dat jullie er waren zowel telefonisch als het kaartje heeft mij erg geraakt. Het pootafdruk is erg mooi en raakte mij heel erg ook Kiddy zijn as zit in een prachtige koker. Ook het certificaat waarin we lazen dat Kiddy een kruising tussen een Siberische kat en een Siamees kat was, dat wisten we niet (we dachten een straatkat). Jullie doen voor het kleine bedrag zeer veel dus hiervoor heel erg bedankt X.
Nogmaals dank ik waardeer en respecteer heel erg hoe het allemaal gegaan is.

Nancy en Chelsea

Amsterdam


Lieve medewerkers,
Hierbij willen wij jullie met heel veel liefde bedanken voor de liefdevolle crematie van onze trouwe viervoeter Chinko. Donderdag 20 september hebben wij Chinko moeten laten inslapen bij de dierenarts van ranzijn wat voor ons al een zeer verdrietig moment was. Ook ons andere hondje Da Vinci had het niet naar zijn zin. Dan komt het moment van echt afscheid nemen en hem moet achter laten. Wij hadden gekozen voor een crematie individueel en een heel mooi urntje voor Chinko uitgezocht. Dan weer naar huis met veel verdriet.
Maar hoe het verder verliep was voor ons echt heel fijn. Een hele lieve brief van jullie met een prachtig gedichtje. Chinko was gecremeerd op 24 september jl.. Vandaag hebben wij het urntje opgehaald en hebben het een heel mooi plekje gegeven in ons huis. Verdriet hebben wij nog steeds dat is niet zomaar weg maar hoe het afscheid bij ranzijn en bij jullie de crematie is gegaan zijn wij iedereen heel erg dankbaar. Dank dank dank jullie wel.

Aad en Els Uljee

Heerhugowaard


Beste Majesta Schagerbrug,
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles toen wij onze Morris bij jullie hebben gebracht.
Morris is 23 jaar onze kat en beste vriend geweest. Wij hebben afgelopen februari afscheid van hem moeten nemen en dat was verschrikkelijk moeilijk en nog steeds. Maar door jullie hulp hebben wij goed afscheid kunnen nemen van hem. Jullie geduld en begrip heeft ons erg geholpen. Nogmaals onze dank daarvoor!

Linda en Duncan


Geachte medewerkers Majesta,
Graag willen wij u danken voor de uitstekende afhandeling van de crematie van onze lieve weimaraner Storm.
Het mooie kaartje met de prachtige rijm waarop het tijdstip van cremeren vermeldt werd heeft ons goed gedaan.
Ik werd heel lief telefonisch te woord gestaan en ook gebeld nadat Storm opgehaald was bij de dierenarts. Dat was heel fijn.
Wij missen hem ontzettend!
Dank jullie wel!

Martin & Els


Medewerkers Majesta,
Graag wil ik U hartelijk danken voor de uitstekende afhandeling van de crematie van Ceasar. De brief die ik van U ontving met tijdstip van de crematie heeft mij goed gedaan.
Vriendelijke groet,

Sunny Koopmans de Jeer

Beste Simone, beste Bianca,
Langs deze weg, ook voor de medewerkers van het diernuitvaartcentrum te Amsterdam, onze hartelijke dank voor de wijze waarop onze hondjes Bibi en Daisy zijn behandeld en gecremeerd.
Het was warm en waardig. En ja natuurlijk waren onze hondjes net als alle anderen die jullie hebben meegemaakt de liefste schatjes.
Maar ook wij waren niet de enigen die afscheid moesten nemen van ze. Dat hebben zoveel katten- en hondenliefhebbers gedaan, maar jullie toegevoegde meerwaarde hierbij was en is ons niet ontgaan.
Jullie steun en begrip heeft ons goed gedaan. Dat wilden we jullie allemaal laten weten.
Voorts het geluk, dat we “kerngezonde” honden hebben gehad, en dat ze ruim 12 en 13,5 jaar oud mochten worden. Het was een toegevoegde meerwaarde aan ons leven.
En ja, als je sommige mensen leert kennen, dan ga je nog meer van je huisdieren houden. Altijd onvoorwaardelijk, lief en trouw.

Donateur bij de dierenambulance zijn we ook inmiddels.

Mijn vrouw geeft jullie allemaal een 10 plus.
Ik zeg: “Ga zo door lieve mensen….”.

Met verzekering van onze oprechte waardering,

Hartelijke groet,

Bonnie St. Claire en Anne-Jan Jongebloed

Heel heel heel veel dank voor hoe jullie met onze lieverd zijn omgegaan.
Zo fijn om begrepen te worden in je verdriet. Heeft me enorm veel gedaan en is mega gewaardeerd.
Gizmo is nu “thuis” en los van alle herinneringen die we zelf hebben opgebouwd in de afgelopen 15 jaar, heeft Majesta ons de kans gegeven om wat tastbare herinneringen te kunnen bewaren van onze kat.
Majesta begrijpt wat voor verdriet je kan hebben en is hier met heel veel respect, waardering en begrip mee omgegaan. Dank daarvoor!!

Marianne Straatman

Ik wil jullie bedanken voor de liefdevolle aandacht.
Het was fijn om alle tijd en ruimte te mogen ervaren om afscheid te nemen van mijn lieve konijn Robbie.
Bijna 10 jaar lang genoten van deze lieverd. Wij, Cleo zijn konijnenvriendinnetje, en ik missen hem enorm.
Wij hebben bij jullie op een mooie en warme manier definitief afscheid van Robbie mogen nemen. Dank daarvoor!

Mirjam


Verleden week hebben wij afscheid moeten nemen van ons poezenjongetje Mickey. Zuiver op gevoel hadden wij Majesta uitgekozen voor hem en nadat hij was ingeslapen hebben we hem bij jullie gebracht. Op dat moment wist ik mij geen raad van verdriet maar wat kwamen wij terecht in een warm bad. Vol begrip, warmte en rust en dankzij dit kon ik hem met een gerust hart achterlaten.
Wij zullen hem nooit vergeten en ploegen ons door dit schrijnende verlies heen en willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle begrip en warmte.

Sam en Peter Maas


Beste mevrouw van Kuppevelt,
Super! En nogmaals heel erg bedankt!! En hoe jullie ons met dit helpen echt wauw! Wat een service en daar ben ik heel dankbaar voor! Zodra ik de tattoo heb, zal ik wel een foto maken en door sturen. En ja kan er maar niet aan wennen dat onze Brunnie er niet meer is. Wat een stilte en zo oneerlijk!
Maar dank u wel.

Natasja


Bij deze wil ik Majesta bedanken voor de goede zorg en crematie van onze lieve poes Morning

Ik wil even bedanken voor de fijne binnenkomst en de gang van zaken.
Terwijl ik er niet van op de hoogte was, vertelde uw werkneemster Angela, dat het wel ongebruikelijk was wanneer de hond niet meer opgebaard zou worden om afscheid te nemen. Ik wist namelijk niet dat dat mogelijk was en zei haar dat ik thuis al afscheid had genomen. Maar toen ze dat zei wilde ik graag die mogelijkheid hebben. Die afsluiting daar ben ik blij mee. Mijn dank daarvoor. Ze had ook kunnen accepteren dat ik thuis al afscheid had genomen maar dat deed ze niet.

Alma Marx

Met deze willen wij u nog bedanken voor het mooie gedicht en alle zorgen voor onze Dolly, dit is een herinnering voor ons dat ons goed doet. Bedankt.

Fam. J. van de Bergen – Scheele

Persoonlijke benadering, men stemt zich af op de mensen die voor hen staan. Schijnbaar uit de losse pols, maar dat gevoel voor dienstverlening heeft niet iedereen.

Erica van Strien-Hagens

Ondanks dat het 2e Paasdag was werden we zeer vriendelijk ontvangen en werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Het is te merken dat de beheerders echte dierenvrienden zijn. Alles was perfect geregeld en we konden echt de tijd nemen om afscheid van onze kat Jip te nemen op onze manier.
Ook hebben we veel advies en informatie gekregen.

Lilian